Скачать 

[Perig School] Макарон [Евгения Периг]

Цена: 400 РУБ
Организатор: Бариста
Список участников складчины:
  • 1. ник скрыт
Бариста
Бариста
Организатор
  • #1

[Perig School] Макарон [Евгения Периг]

Ссылка на картинку
Курс включає відеоуроки з деталізованим процесом приготування кришечок, начинок, збірки та декорування макарон.

ТЕОРЕТИЧНІ УРОКИ:

1. Урок «Найпоширеніші помилки при приготуванні макарон»
2. Урок по ціноутворенню — розберемо на прикладі кількох ганашів, собівартість, націнку
3. Урок про зберігання кришечок, начинок та готових виробів

МЕРЕНГА (pdf файл + відео) :
1. Макарон на італійській мерензі із пониженим вмістом цукру.
2. Макарон на французькій мерензі із пониженим вмістом цукру.
3. Макарон на французькій мерензі на альбуміні із пониженим вмістом цукру.

ТОПОВІ 14 ГАНАШІВ СЕРЕД ЗАМОВНИКІВ (pdf файл + відео):
— карамельний чизкейк
— полунично-бананове смузі з грейпфрутовим смузі
— Ферреро Роше
— Орео
— манго-маракуя
— тірамісу
— полуничний мілкшейк
— карамельне яблуко
— морквяний пиріжок
— лаванда-чорниця
— пряне латте
— Марія Антуанетта (з додаванням чорного чаю з бергамотом)
— вишня в шоколаді
— чорничний йогурт

БОНУС: 30 додаткових ганашів у PDF-форматі
1. Арахісове печиво
2. Морквяний пиріг
3. Кава-бейліс
4. Глінтвейн
5. Малина
6. Чорничний йогурт
7. Манго
8. Манго-маракуя
9. Екзотик
10. Лимонний пиріг
11. Полуничний йогурт
12. Полунично-банановий смузі
13. Фісташка-абрикос
14. Збитий фісташковий ганаш
15. Смородина-м‘ята
16. Кокос
17. Вишня в шоколаді
18. Лаванда-чорниця
19. Солена карамель
20. Фундук-маракуя
21. Кокос-ананас
22. Полуниця-лайм-ром
23. Снікерс
24. Фундук
25. Дорблю-горіх
26. Ром-лайм
27. Журавлина-Куантро
28. Пряна обліпиха
29. Запечений гарбуз
30. Запечене яблуко-карамель

ДЕКОРИ ДЛЯ МАКАРОН:
— печиво (міні сінабони, рогалики, печенюшки)
— 2 види маршмелоу;
— чизкейк кавовий;
— шоколадні декори.
 
Зарегистрируйтесь , чтобы посмотреть скрытый авторский контент.
Похожие складчины
  • в разделе: Кондитерские изделия
  • в разделе: Кондитерские изделия
  • в разделе: Кондитерские изделия
  • в разделе: Кондитерские изделия
  • в разделе: Кондитерские изделия

Войдите или зарегистрируйтесь, чтобы комментировать и скачивать складчины!

Учетная запись позволит вам участвовать в складчинах и оставлять комментарии

Регистрация

Создайте аккаунт на форуме. Это не сложно!

Вход

Вы уже зарегистрированы? Войдите.

Сверху